DVDO HDMI jelelosztók és felskálázók
2014. szeptember 15. írta: Niccolo

DVDO HDMI jelelosztók és felskálázók

DVDI iscan mini.jpgAz Anchor Bay Technologies részét képező DVDO az egyik világelső cég a professzionális HDMI jelelosztók és felskálázók gyártásában. A cégnél a műszaki fejlesztések igazán 2010-ben vettek új lendületet, amikor a Silicon Imagine megvásárolta az Anchor Bay Technologiest, és így az új technológiai és anyagi források révén a gyártó figyelme rövidesen a 4K technológiák irányába fordult.

Elsőként mutattak be például 4K Ultra HD kalibrátort AVLab TPG néven, amivel lehetővé vált a 4K-s megjelenítők pontos beállítása. Aktuális választékuk másik kiemelkedő tagja az Air3 60 GHz-es vezeték nélküli HDMI jeltovábbító, amely teljes mértékben kiiktathatja a HDMI kábeleket és a kábelelvezetés problémáját, például egy vetítő installálásakor, amikor általában sokméternyi vezetékre lenne szükség, ami drága és a minőség szempontjából sem túl szerencsés, ráadásul sok esetben még nehéz eltüntetni is.
Szintén népszerű termékük a Silicon Imagine VRS ClearView technológiáját tartalmazó iScan Mini 4K Ultra HD felskálázó. Az okos kis egységgel az SD és HD tartalmakat lehet 4K felbontásúra felskálázni, az eddig tesztek tanúsága szerint természetes hatású képekkel és digitális torzításoktól mentesen.
HDMI jelelosztók tekintetében a szintén UHD felbontású Matrix6 és Quick6 típusok állnak rendelkezésre a gyártó izgalmas készülékeket tartalmazó sokrétű választékából.

A DVDO termékek már megtekinthetők és kipróbálhatók az Audio Centrumban.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://audiocaffe.blog.hu/api/trackback/id/tr896699199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása